Mortensen og Nymark

A/S Mortensen & Nymark blev grundlagt i 1961 af Børge Mortensen og Anker Nymark. I 1978 blev virksomheden overtaget af Jørgen Riisberg, der i 2004 solgte firmaet til Bruno Grankvist.

I april 2018 blev ejerkredsen udvidet med 3 ledende medarbejdere – Lars E. Andersen, Anders Z. Grankvist og Merethe Kristiansen. M&N har i alle årene haft hovedkontor i Klarup, hvor der idag er moderne kontorfaciliteter og halanlæg til materiel og værksteder.

M&N beskæftiger sig traditionelt med alt indenfor jord-, kloak- og vejbygningsopgaver. I de senere år har virksomheden imidlertid også løst opgaver indenfor miljø og naturgenopretning. M&N har været i en sund og kontrolleret vækst siden starten, og tæller idag flere end 50 dygtige og motiverede medarbejdere. Vi ønsker at være en tryg og attraktiv arbejdsplads, og det er et kendetegn for M&N at vores medarbejdere har lang ancienitet.

M&N sikrer gode arbejdsforhold og medarbejderne tilbydes efteruddannelser indenfor deres respektive arbejdsområder. Vi arbejder løbende med at forbedre arbejdsmiljø og sikkerhed.

M&N råder over en stor, opdateret maskinpark som er tilpasset de opgaver vi byder ind på. Kombineret med vores viden og kompetencer, sikrer det konkurrencedygtige priser og skarpe leveringstider.

Mortensen og Nymark